Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Akçakoca Atatürk Ortaokulu olarak; Öğretmenlerimizin gelişimini destekleyerek, Velilerimizle işbirliği içinde, Planlı ve verimli çalışarak, Okulumuzun imkânlarını geliştirerek, Eğitim öğretimde verimliliği ve kaliteyi Türkiye standartlarına çıkarmaktır.

Misyon: Atatürk Ortaokulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaöğretime hazırlayarak, okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir. "Ahlaki eğitim, akademik gelişim, bireysel değişim" sloganıyla misyonumuzu tamamlamaktayız.

Başarılar: SON 7 YIL İÇİNDE TEOG VE LGS´DE 4 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ, 1 TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ, HER YIL FEN LİSESİ VE DİĞER SINAVLI LİSELERE YERLEŞİM.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 8.40(Başlangıç) -15.10 (Normal Çıkış)
Servis Bilgisi: Köyde oturan öğrenciler taşımalı servislerle okulumuza geliyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: YABANCI DİL SINIFI UYGULAMASI KİTAP OKUMA PROJELERİ HAREZMİ EĞİTİMİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ eTwinning

WEB - https://akcakocaataturk.meb.k12.tr

Adres - YALI MAH. FAN DERESİ SK. AKCAKOCA ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO: 14 AKÇAKOCA / DÜZCE

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Akçakoca Merkez