Okulumuz

Okulumuz

Atatürk Ortaokulu uluslararası ortakları da bulunan" Daily Life Daily English" eTwinning projesine ortak oldu. (https://twinspace.etwinning.net/94105)
Projenin amacı İngilizce dersini çocuklara sevdirmek ve eğlenceli hale getirmektir. Öğrenciler İngilizceyi günlük yaşamlarına katarak öğrenmeyi kalıcı hale getiriyorlar.
Bununla birlikte projede her ay farklı etkinlikler yer almaktadır. Öğrenciler İngilizce ile ilgili oyunlar hazırlayarak bu oyunları arkadaşları ile paylaşıyorlar. Böylece grupla birlikte çalışmayı da öğrenmiş oluyorlar.

20.12.2019 3281

DAILIY LIFE DAILY ENGLISH  (Günlük Yaşam Günlük İngilizce)

 

English is a universal language and the importance of English is becoming more and more understood.The more we are exposed to a language the easier we learn it.In other words,putting the target language into daily life is very important in language learning.

Our project covered the students aged 10-15.Daily Life Daily English is a project of encouraging the students to use English in daily life.It allows the students to use English and develop it.

 

İngilizce evrensel bir dildir ve İngilizce'nin önemi gittikçe daha fazla anlaşılmaktadır. Bir dile daha çok maruz kaldıkça öğreniriz. Başka bir deyişle, hedef dili günlük yaşama sokmak dil öğreniminde çok önemlidir.

Projemiz 10-15 yaş arası öğrencileri kapsamaktadır. Günlük Yaşam Günlük İngilizce, öğrencilerin günlük yaşamda İngilizceyi kullanmalarını teşvik eden bir projedir. Öğrencilerin İngilizce kullanmalarını ve geliştirmelerini sağlar.

AIMS

-to create a positive perception towards learning English

-to use English in daily life

-to broaden the pupils' horizon

-to improve students' team work skills

-to boost their self-confidence

-to know other cultures

-to make new friends from other cities and countries

AMAÇLARI

-İngilizce öğrenmeye ilişkin olumlu bir algı oluşturmak

-günlük hayatta İngilizceyi kullanmak

- öğrencilerin ufkunu genişletmek

-öğrencilerin takım çalışması becerilerini geliştirmek

- özgüvenlerini artırmak

-başka kültürleri tanımak

-diğer şehir ve ülkelerden yeni arkadaşlar edinmek

EXPECTED RESULTS

At the end of the project,we aim to eliminate the negative perspective of the students towards English,encourage the students to use English in daily life.

BEKLENEN SONUÇLAR

Proje sonunda öğrencilerin İngilizceye olumsuz bakış açılarını ortadan kaldırmayı, öğrencileri İngilizceyi günlük yaşamda kullanmaya teşvik etmeyi amaçlıyoruz.

28-12-2023

Etkinlik videoları için Tıklayınız..

https://youtu.be/iUarntfqqqY    

https://youtu.be/O-a6r9WWpRA

https://youtu.be/4aUPTwCKEmg

https://youtu.be/19dxpWrHQL0

https://youtu.be/CeOW9lV45Qo

Ek alanı 16 Ocak 2020 adlı YouTube videosunu önizle 16 Ocak 2020 etwinners 2019/2020 adlı YouTube videosunu önizle etwinners 2019/2020