OKULUMUZ ERASMUS GÜNLERİ'NE COŞKUYLA KATILIYOR!

OKULUMUZ ERASMUS GÜNLERİ'NE COŞKUYLA KATILIYOR!

10.10.2023 78

       Erasmus+ programı, Avrupa Birliği tarafından desteklenen uluslararası bir öğrenim ve gençlik değişim programıdır. Tüm dünyada kutlanan Erasmus Günleri, bu programın bir parçası olarak okulumuz için heyecanla bekleniyor! Bu yıl çeşitli etkinliklerle dolu bir program hazırladık ve Erasmus+ projelerimizi kutlamak için sabırsızlanıyoruz.

 Resim Yarışması:

       "Act eco-locally to change into eco-globally" temalı Erasmus+ projemiz için resim yarışması düzenleniyor. Katılan resimlerle okulumuzda bir sergi düzenleyeceğiz ve ilk 3 resmi ödüllendireceğiz.

 Slogan ve Afiş Sergisi:

       Bu sene başlayan Erasmus+ projemizin "Act eco-locally to change into eco-globally" teması için öğrencilerimiz tarafından oluşturulan slogan ve afiş çalışmaları okul panomuzda sergilenecek ve sonrasında dijital pano (padlet) aracılığı ile sitemizde paylaşılacak. 

 Ortak Şarkı Listesi Oluşturma:

       Erasmus+ projemizin ortakları ile birlikte özel bir şarkı listesi oluşturuyoruz. Farklı kültürlerden gelen müzikleri keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.

 Proje Tanıtımları:

       Okul ekranlarında Erasmus+ projelerimizin tanıtımları yayınlanacak, daha önce okulumuzun katıldığı akreditasyon hareketlilikleri ve yeni projemizin tanıtımını içeren bu sunular sayesinde tüm öğrencilerimiz projelerimizi daha yakından tanıyabilecekler.

 Bilgi Paylaşımı:

       Yabancı diller kulübü öğrencileri, Erasmus+ programları hakkında bilgi paylaşımında bulunacaklar ve öğrencilere yönelik programları tanıtacaklar.

       Erasmus Günleri, kültürel çeşitliliği kutlamak, uluslararası ilişkileri güçlendirmek ve öğrencilerimize unutulmaz deneyimler sunmak için harika bir fırsat. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi bu etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

       Daha fazla bilgi için okulumuzun web sitesini ya da Erasmus Days'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

       https://akcakocaataturk.meb.k12.tr/ 

       https://www.erasmusdays.eu/ 

        Erasmus Günleri'nde buluşmak için sabırsızlanıyoruz!

10-10-202310-10-202310-10-2023