E-TWİNNİNG PROJESİ

E-TWİNNİNG PROJESİ "OKU, DÜZYA GÜZELLEŞSİN."

OKULUMUZ TEKNOLOJİ TASARIM ÖĞRETMENİ YASEMİN KESKİN KOORDİNATÖLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN E-TWİNNİNG PROJESİ "OKU, DÜZYA GÜZELLEŞSİN."

27.05.2021 318

Okulumuz ' Oku, Dünya Güzelleşsin!' adlı projeye ortak oldu. 7 Okulun ortak olduğu  projenin amaçları, öğrencilerimizin okuma alışkanlığını geliştirmek. Seçtiğimiz okuma kitabını etkinlerle destekleyerek çocuklarımızın okuma kültürüne katkı sağlamak. Kitabın içeriğindeki çevre temasından yola çıkarak öğrencilerimize çevre bilinci aşılamak. Geri dönüşüm materyalleri oluşturma konusunda öğrencilerimize destek verip onların çevre sorunlarına doğal çözümler bulmasına katkı sağlamaktır.

Projeye katılım sağlayan öğrencilerimiz, 7/A Sınıfı öğrencileri Aslı Kader KOLUMAN, Bilgehan MAT, Sabri Can ZORLU, Havvanur KINAY

HEDEFLER

Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak ve onların çevre bilinci konusunda farkındalık geliştirmesini sağlamak. Geri dönüşüm materyallerin tasarlamak ve çevre sorunlarına doğal çözümler üretmek.

Öğrencilerimizin okuma becerilerinin geliştirilmek
Empati duygusunun geliştirmek
Çevre bilincinin oluşturulması
Öğrencilerimizin web 2.0 araçlarının kullanımı konusunda becerilerin arttırılması
Dil kullanım yetkinliğinin arttırılması
Sorumluluk alma ve görev yerine getirme bilincinin geliştirilmesi
Güncel çevre sorunlarına doğal çözümler bulma konusunda fikir üretme unsurunun geliştirilmesi
Geri dönüşüme uygun materyal oluşturarak atıkları kullanıma kazandırmak.

27-05-2021